spacer.png, 0 kB
Αρχική
Ανακοινώσεις Εκτύπωση
 • Δείτε τα τελευταία του Τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων Μεσολογγίου

 •  


   [5-5-2016]

  ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

  Το Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων Μεσολογγίου, του ΤΕΙ Δυτικής Ελλάδας, στο πλαίσιο των διαλέξεων που διοργανώνει, υποδέχεται τον διακεκριμένο Αστροφυσικό, Μάνο Δανέζη την Παρασκευή 27 Μαΐου 2016, στις 6:00 το απόγευμα στο Κεντρικό Αμφιθέατρο του π. ΤΕΙ Μεσολογγίου και σας προσκαλεί στην ομιλία του με θέμα:
  «Ο ανορθολογισμός του Δυτικού Πολιτισμού».
   
  Ο Δρ. Μάνος Δανέζης, είναι Καθηγητής Αστροφυσικής του Πανεπιστημίου Αθηνών, μέλος της Διεθνούς Αστρονομικής Ένωσης, της Ελληνικής Αστρονομικής Εταιρείας, της Ένωσης Ελλήνων Φυσικών και της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας. Πολυγραφότατος ο ίδιος, έχει δημοσιεύσει πλήθος πρωτότυπων ερευνητικών εργασιών σε διεθνή αστρονομικά περιοδικά, εκατοντάδες άρθρα στον ελληνικό ημερήσιο Τύπο, καθώς και βιβλία σχετικά με την Αστροφυσική, την Ιστορία και Φιλοσοφία των Επιστημών. ¨Έγινε ιδιαίτερα δημοφιλής και αγαπητός μέσα από τις επιτυχημένες σειρές εκπομπών στην ΕΤ-3, με τίτλους: «το Σύμπαν που αγάπησα» και «Έτσι βλέπω τον κόσμο».

  Ο Πρόεδρος του Τμήματος

  Δρ. Αριστογιάννης Γαρμπής,, Αναπληρωτής Καθηγητής


  Επιμορφωτικό Σεμινάριο - "Προετοίμασε τον εαυτό σου για την αγορά εργασίας"

  Πέμπτη 18-12-2014 στις 6.00 μ.μ. στο Κεντρικό Αμφιθέατρο στο Μεσολόγγι.

  Ομηλήτρια: Diane Bates, President & Leadership Coach, ACC
  Alan Davis & Associates Inc. (Montreal)

  Περισσότερα [Εδώ ]


  Συνέδριο "Καινοτόμες Προσεγγίσεις στην Εκπαίδευση : Σχεδιασμός και Δικτύωση" - 20-21 Οκτωβρίου 2012 - ΠΑΤΡΑ


  Image

  Συνδιοργάνωση: Μονάδα Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας – ΜΟ.Κ.Ε. ΤΕΙ Μεσολογγίου και Πανεπιστήμιο Πατρών (Εργαστήριο Μαθηματικών του Παιδαγωγικού Τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης), με τη διεθνή συμμετοχή διακεκριμένων επιστημόνων.

  Δείτε περισσότερα [..Εδώ..]


  [1-4-2011]
 • ImageΣτο Ξενοδοχείο Crowne Plaza (Αθήνα), πραγματοποιήθηκε η 1η Συνάντηση Εργασίας για τις Δομές Απασχόλησης και Σταδιοδρομίας, με τη συμμετοχή του ΤΕΙ Μεσολογγίου από τον Επιστημαονικό Υπεύθυνο της Μονάδας Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας (ΜΚΕ) κ. Αριστογιάννη Γαρμπή που ήταν και Εισηγητής στο 3ο Workshop με Θέμα: «Αναδεικνύοντας το δημιουργικό επιχειρηματικό πνεύμα των φοιτητών».
  Δείτε περισσότερα [..Εδώ..]


 • [8-2-2011]

  Image

  Συμμετοχή του Διευθυντή του εργαστηρίου και Επιστημονικά Υπεύθυνου της Μονάδας Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας του ΤΕΙ/Μ στην "Ημέρα Γραμμάτων & Παιδείας". Εισήγηση με θέμα «Οι επαγγελματικές προοπτικές των αποφοίτων του ΤΕΙ Μεσολογγίου».

  Δείτε περισσότερα [..Εδώ..]

  .

  .


 • [24-10-2010]Image Απόλυτα πετυχημένη ήταν 1η Συνάντηση Αποφοίτων του Τμήματος ΕΠΔΟ.
  Δείτε περισσότερα [..Εδώ..]

  .

  .

  .


  [1-10-2010] Ολοκληρώθηκε και παραδόθηκε το Πληροφοριακό Σύστημα για την υποστήριξη του Κέντρου ΕΨΥΠΕΑ.
  Δείτε περισσότερα [..Εδώ..]


  [18-09-2010] Συμμετοχή του Διευθυντή του Εργαστηρίου στο "Business Ανάπτυξη - 2010".
  Δείτε περισσότερα [..Εδώ..]

  .

  .


  [14-5-2010] Κυκλοφόρησε πρόσφατα το βιβλίο με τίτλο: “Μελέτη Παρακολούθησης αποφοίτων Τ.Ε.Ι.” και αφορά πανελλαδική έρευνα για τους απόφοιτους τμημάτων ΤΕΙ για το χρονικό διάστημα 1997 έως 2001, με την υποστήριξη της Οριζόντιας δράσης των Γραφείων Διασύνδεσης όλων των Τ.Ε.Ι. της χώρας και τη συνχρηματοδότηση της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

  Δείτε περισσότερα...

  .

  .


  [7-5-2010] Συμμετοχή τoυ Διευθυντή του εργαστηρίου Cis-Lab στο διεθνές Συνέδριο "International Week - 2010" που διοργάνωσε του University of Southern Denmark (ΔΑΝΙΑ) και αφορούσε θέματα σχετικά με την ενίσχυση της εκπαιδευτικής διδασκαλίας στα πανεπιστήμια με τη χρησιμοποίηση πραγματικών παραδειγμάτων, προβλημάτων και δραστηριοτήτων από την αγορά εργασίας καθώς τις σύγχρονες μεθόδους διδασκαλίας και αξιολόγησης των φοιτητών.

  Δείτε περισσότερα...

  Photos from Sonderborg - Denmark  [Μάρτιος 2010]

  Κυκλοφόρησε το βιβλίο του Αριστογιάννη Γαρμπή,
  "Λειτουργικά Συστήματα - Θεωρητική & Πρακτική προσέγγιση: Linux - Unix - Εικονικές Μηχανές"
  Πανεπιστημιακές Εκδόσεις ΑΡΑΚΥΝΘΟΣ,
  ISBN: 978-960-89786-9-4
  (435 σελ.)

  .


  Μεγένθυση

  [19-3-2010] Συμμετοχή του διευθυντή του εργαστηρίου Cis-Lab στην Ημερίδα με θέμα: “Επιχειρηματικότητα και νέοι- Προκλήσεις,εμπόδια και προοπτικές”

  Δείτε περισσότερα...

  .


  Μεγένθυση

  [10-11-2008] Business Show - "Σύγχρονοι Δρόμοι Ανάπτυξης και Επιχειρηματικότητας"» για το νομό Αιτωλοακαρνανίας [8 και 9 Νοεμβρίου 2008]- Ξενοδοχείο Imperial στο Αγρίνιο. Συμμετοχή του εργαστηρίου Cis-Lab του ΤΕΙ Μεσολογγίου με παρουσιάσεις και εισηγήσεις.

  Δείτε περισσότερα ...


  Δείτε το video-παρουσίαση του ΤΕΙ Μεσολογγίου (προβλήθηκε στα τηλεοπτικά κανάλια ΕΤ1, ΝΕΤ, Lepanto, Super B και Αχελώος TV).


  [16-1-2008] Διαβάστε τη συνέντευξη του Διευθυντή του Εργαστηρίου Cislab στο ZERO: http://www.zero.gr/

  [2-10-2007] Οι εγγραφές στα εργαστήρια της ΕΠΔΟ, πραγματοποιούνται απο το σύνδεσμο: http://eclass.teimes.gr/epdo/

  [2-10-2007] Δείτε το καινούργιο site της ΕΠΔΟ: www.epdo.teimes.gr 

  [4-6-2007] Το Θεσμοθετημένο Εργαστήριο “Ηλεκτρονικό Επιχειρείν” της ΕΠΔΟ (ΤΕΙ Μεσολογγίου) με Επιστημονικό Υπεύθυνο τον Δρ. Συρμακέση Σ., απέκτησε καινούργιο site: http://www.ebusiness-lab.gr/

  [2-5-2007] Το Γραφείο Διασύνδεσης του Τ.Ε.Ι. Μεσολογγίου στο πλαίσιο των Συμβουλευτικών του υπηρεσιών θα διοργανώσει εργαστήρια με στόχο την ενημέρωση των ενδιαφερομένων τελειόφοιτων και αποφοίτων. Τα εργαστήρια, διάρκειας 2 ωρών, θα προσφέρονται δωρεάν στους φοιτητές. Δήλωση συμμετοχής – πληροφορίες: 26310 – 58276, Αυτό το ηλεκτρονικό μήνυμα προστατεύεται από spam bots, θα πρέπει να έχετε ενεργοποιημένη τη Javascript για να το δείτε . Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Δείτε την Ανακοίνωση.

  [26-4-2007] Στα πλαίσια του Διατμηματικού Μεταπτυχιακού Προγράμματος Σπουδών με τίτλο: «Δυνητικές Κοινότητες, Κοινωνιο-Ψυχολογικές Προσεγγίσεις και Τεχνικές Εφαρμογές» στο οποίο συμμετέχει η ΕΠΔΟ, τη Δευτέρα 30 Απριλίου 2007, στις 11:00 στην Αίθουσα Τηλεκπαίδευσης του ΤΕΙ Μεσολογγίου θα μεταδοθεί με τηλεδιάσκεψη η παρουσίαση-υποστήριξη της Διπλωματικής Εργασίας ΜΔΕ του κου Ασημάκη Βαλαβάνη με θέμα:«Chip-Smart Cards: Τα πρότυπα EMV και τα Οφέλη από την Μετάβαση για το Ελληνικό Τραπεζικό Σύστημα και την Ασφάλεια των Συναλλαγών» (Επιβλέπων: Δρ. Συρμακέσης Σ. - Αναπλ. Καθηγητής).

  [20-4-2007] Πρόγραμμα επιδότησης Φορητών Η/Υ για πρωτοετείς Φοιτητές μέσω της δράσης: “Δες την Ψηφιακά”. Αποκτήστε Laptop με επιδότηση 80%! Πληροφορίες: http://www.destinpsifiaka.gr/

  [26-02-2007] Οι εγγραφές των σπουδαστών στα εργαστηριακά μαθήματα πραγματοποιούνται με ηλεκτρονικό τρόπο ΜΟΝΟ από το site: http://195.130.120.178/labs/

  [27-01-2007] Η Διοίκηση του Τ.Ε.Ι Μεσολογγίου, στο πλαίσιο των προσπαθειών της για βελτίωση των παρεχομένων υπηρεσιών εκπαίδευσης ανακοινώνει ότι έχει τεθεί σε εφαρμογή η υπηρεσία StudentsWEB στόχο την άμεση εξυπηρέτηση των φοιτητών δίνοντας τους τη δυνατότητα πρόσβασης μέσω του Διαδικτύου σε διάφορες υπηρεσίες της Γραμματείας. Δείτε την ιστοσελίδα: http://studweb.teimes.gr/unistudent/

  [17-1-2007] Το Τ.Ε.Ι. Μεσολογγίου, στα πλαίσια των αποφάσεων που έλαβε η Γενική Συνέλευση του Ιδρύματος, θα δημιουργήσει Ινστιτούτο Δια βίου Εκπαίδευσης (ΙΔΒΕ) με στόχο να καλύψει τις ανάγκες σε συνεχιζόμενη εκπαίδευση αρχικά της περιοχής της Αιτωλοακαρνανίας και στη συνέχεια κάνοντας χρήση σύγχρονων τεχνολογιών να καλύψει ειδικές ανάγκες εκπαίδευσης σε πανελλήνια κλίμακα έχοντας αποκτήσει ιδιαίτερη εμπειρία σε ειδικά γνωστικά θέματα τα οποία θα το καταστήσουν μοναδικό φορέα γνώσης. Το ΙΔΒΕ θα λειτουργεί ως διαχειριστική δομή του ΤΕΙ για την επίτευξη του στόχου της παροχής δια βίου μάθησης των αποφοίτων της ανώτατης εκπαίδευση για την ενίσχυση των δεξιοτήτων στην χρήση νέων τεχνολογιών στα επιστημονικά πεδία που διαθέτει το Τ.Ε.Ι.

  [11-1-2007] Εγκατάσταση και έναρξη λειτουργίας της ιστοσελίδας του Θεσμοθετημένου Εργαστηρίου: “Βάσεων Δεδομένων και Πληροφοριακών Συστημάτων” του Τμήματος ΕΠΔΟ.

   
  © Copyright CIS-Lab, EPDO, TEI of Messolonghi, 2008
  spacer.png, 0 kB